Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Flera personer åker skridskokälke på Östermalms IP.

Skridskokälkåkning med RG Aktiv Rehab

Östermalms IP, Stockholm, 10 Januari - 28 Februari

Vi lär dig tekniken för att åka skridskokälke och även stående åkning för dig som har funktion för det.

Om evenemanget

På onsdagar från och med 10 januari erbjuder RG Aktiv Rehab skridskokälkåkning på Östermalms IP. Där finns en 400 meter lång konstfrusen skridskobana som vi använder på allmänhetens åktider. Anhöriga, vänner och eventuella personliga assistenter är också välkomna att delta och vi har extra skridskokälkar som de kan låna om även de vill testa.

Förutom att vi har många skridskokälkar i olika sittbredder och ryggstödshöjder så har vi anpassade handskar som ger stöd att hålla i stavarna om du inte har full handstyrka. Vi har även putthandtag att montera på kälkarna utifall du behöver hjälp av en stående åkare för att få hjälp med fart och eller styrning av kälken.

Vill du testa stående åkning så har vi några par långfärdskridskor som du kan låna. Stadiga kängor behöver du dock själv ta med dig.

Vid träningarna samlas vi nere vid rundbanan framför läktaren. För att ta sig dit tar du gångvägen som går mellan bilparkeringen och rundbanan.

Aktuella datum: 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2, 28/2.

Kontaktperson: Mats-Erik (Masse) Bjerkefors 070-958 72 02 friluftsliv@rgaktivrehab.se

För dig med rörelsenedsättning

Om evenemanget

Anmäl dig nu!
Plats:
Östermalms IP, Stockholm
Datum:
10 Januari - 28 Februari
Tid:
Onsdagar kl. 19.30-21.00 (ledare finns på plats från kl. 19.00)
Kostnad:
Gratis första gången som du provar, därefter 75 kr/person och tillfälle. Du behöver även vara medlem i RG och det kostar 250 kr/år. Betalning sker via faktura efter säsongens slut.

Läs mer om evenemanget

Dela denna sida