Gå direkt till innehållGå direkt till sök

Om ParaMe

ParaMe är en webbplats av Parasport Sverige som informerar personer med funktionsnedsättning om möjligheterna till idrott och träning.

ParaMe ska också ge inspiration och vägledning till ett hälsosamt liv.

Vi arbetar löpande med att ta in fler föreningar från hela landet. Alla föreningar som kan inkludera personer med funktionsnedsättning i sin verksamhet är välkomna att registrera sig på ParaMe. Föreningen behöver nödvändigtvis inte ha en specifik verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Registreringen är kostnadsfri och medlemskap i Svenska Parasportförbundet krävs ej. Vill du att din verksamhet ska finnas med på ParaMe? Registrera verksamheten här.

Även andra aktörer så som organisationer och i vissa fall företag kan också ansökan om registrering via samma länk.

Information gällande covid-19

ParaMe tipsar om idrott och träning runt om i Sverige. Det är upp till varje aktör att själv fatta beslut om sin verksamhet under rådande omständigheter. Föreningarna bestämmer själva om det till exempel är ett villkor att vara vaccinerad för att delta i aktiviteterna.

Föreningarnas/aktörernas ansvar

ParaMe tipsar om träning runt om i Sverige. Det är föreningarna/aktörerna själva som ansvarar för den verksamhet som bedrivs, inte ParaMe. Men om du upptäcker brister hos en förening/aktör eller har frågor om ansvar är du välkommen att kontakta oss.

Olycksfallsförsäkring

De personer som deltar i prova på-aktiviteter som listas under fliken "Prova på" här på ParaMe är försäkrade genom en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Läs mer om villkor etc. här.

Tillgänglighet

Vi har arbetat för att göra ParaMe tillgänglig för alla. I arbetet har vi använt oss av tillgänglighetsexperter, användartester och en referensgrupp bestående av personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Om du trots detta upplever problem med tillgängligheten på sajten får du mer än gärna kontakta oss .

Vanliga frågor

Besök sidan Vanliga frågor för att få svar på dina funderingar. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

E-post: parame@parasport.se

Sponsorer

  • Contentful logga
  • Algolias logga i blått.