Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Tre personer på rad åker vattenskidor. De håller i en tredelad bom som drar dem framåt.

Vattenskidskola träningsläger

Veddige, Varberg, 1-2 Juni, 2024

Med rätt utrustning kan alla åka vattenskidor oavsett om man sitter i rullstol eller har annan rörelse- eller synnedsättning. Välkommen på läger för att prova på!

Om evenemanget

Inbjudan para-vattenskidskola/träningsläger 2024

Den 1 - 2 juni 2024 välkomnar Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet och Varbergs Vattenskidklubb er med funktionsnedsättning, 10 år och äldre, som vill pröva på att åka någon form av vattenskidor eller wakeboard.

Med rätt utrustning kan alla åka vattenskidor oavsett om man sitter i rullstol eller har annan rörelse- eller synnedsättning.

Varbergs VSK har sedan länge erfarenhet av åkning för personer som behöver extra stöd. Vi har utrustningen som behövs, sitski, wakeboard, tredelad bom m m. Klubbstuga med bastu och omklädningsrum finns.

Vi startar lördag kl 09.30 på St Eksjön i Veddige, där vi åker.

SVWF i samarbete med Varbergs VSK står för kostnaden för övernattning natten mellan lördag och söndag samt mat under helgen. Ni betalar en avgift, inklusive medlemsavgift, på 500 kr till Varbergs VSK. Vi bor på Hotell Fregatten i Varberg. Hör av dig om du önskar rum redan på fredagen eller har andra önskemål.

Anmäl dig snarast möjligt, först till kvarn gäller. Hotellet vill ha besked om rummen i mitten på maj. Ange vad du behöver för rum och om du kan tänka dig att dela rum med eventuell assistent. Berätta gärna litet om dig själv, vad du har för funktionsnedsättning, om du behöver specialkost osv. Meddela gärna hur du ställer dig till att eventuellt vara med på sociala medier.

Beroende på antalet deltagare kan det vara möjligt att vara med under endast en dag.

Anmälan sänds till Elsie Antonsson, elsie.antonsson@telia.com, program kommer att sändas till alla deltagare.

SVWF och Varbergs VSK förbehåller sig rätten att avboka lägret den 22 maj vid färre än fyra deltagare. För mer information vänd er till Elsie Antonsson, telefon 070-6000 635.

VÄLKOMMEN!

För dig med rörelsenedsättning

För dig med synnedsättning

För dig med intellektuell funktionsnedsättning

För dig med hörselnedsättning

För dig med Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

Om evenemanget

Plats:
Veddige, Varberg
Datum:
1-2 Juni, 2024
Tid:
09:30
Kostnad:
500 kr

Dela denna sida