Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Text: Gratis för din LSS-verksamhet, logga för FritidsFriends med två tecknade figurer som gör high five, Allmänna Arvsfondens logotyp samt text "Testa på fritidsaktiviteter, Habo Gård, Lomma".

Testa simning och mycket mer

Habo Gård, Lomma, 10 Juni, 2023

Aktiviteten är gratis och är till för dig med LSS-beslut mellan 8 – 22 år tillsammans med en medföljande vårdnadshavare/stödperson.

Om evenemanget

Kom och testa olika anpassade aktiviteter tillsammans med andra barn och unga med funktionsvariation som har LSS-beslut. Aktiviteten är gratis och är till för dig med LSS-beslut mellan 8 – 22 år tillsammans med en medföljande vårdnadshavare/stödperson.

Testa på simning med instruktör i anpassad bassäng och många andra aktiviteter på plats på Habo Gård tillsammans med FritidsFriends! Aktiviteten anordnas i samarbete med FUB Malmö, FUB Lund, Fritidsbanken, Parasport-guiderna och Poseidon. Aktiviteten riktar sig till LSS verksamheter men även enskilda som har barn med LSS beslut är välkomna.

Datum: 10 juni

Plats: Habo Gård, Habovägen 6, 234 34 Lomma

Tid: 10:00-13:00

Kostnad: Kostnadsfritt* och vi bjuder på lunch (korv med bröd och dryck).

Anmälan görs via länken: https://forms.office.com/e/YMZHqrH916

Sista anmälningsdag: 2 juni Mer information, bilder på platsen, bildstöd och schema kommer finnas på https://fritidsforbundet.se/fritidsfriends10juni/  samt att det kommer skickas ut via e-post.

FritidsFriends är ett fokusområde inom Fritidsförbundet för Barn och Unga med Funktionsvariationer och målet är att öka kunskapen kring stödjande beslutsfattning och utveckla metoder för att använda stödjande beslutsfattning för att stärka unga deltagares beslutsförmåga, stärka deras sociala samvaro och skapa större utrymme för unga att ha inflytande över fritidsfrågor. Inom FritidsFriends riktar vi oss till barn och unga med LSS beslut.  

*Fritidsförbundet tar ut en avgift vid utebliven närvaro (kallad no show-avgift) på 349kr. Gäller enbart om ni inte dyker upp på evenemanget. Detta för att Fritidsförbundets aktiviteter ska fortsätta att kunna vara kostnadsfria för alla våra deltagare. 

Om evenemanget

Anmäl dig nu!
Plats:
Habo Gård, Lomma
Datum:
10 Juni, 2023
Tid:
10:00–13:00
Kostnad:
Gratis

Dela denna sida