Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Montage med fyra bilder. Uppifrån från vänster: Bild ett är ett barn som provar paraishockeykälke i en ishall med en förälder som knuffar på bakom, båda är glada. Bild två är en ung man som spelar paddel, han har precis skjutit iväg bollen med sitt racket. Bild tre är tre dansande tjejer, varav av två är mer i mitten av bilden – de sträcker upp armarna i luften. Bild fyra är en bild på en kille som har vinterkläder och står utomhus framför en läktare. Han har en kopp i ena handen och en halväten macka i andra handen, han ler mot kameran.

Sportlovskul med Västra Götalands Parasportförbund

Göteborg, 13-16 Februari, 2023

Kom till Göteborg vecka 7 och prova padel, skridskokälkeåkning/skridskor, zumba och Plikta aktivitetspark. Allt är gratis att vara med på, anmäl senast 6/2.

Om evenemanget

Västra Götalands Parasportförbund vill bjuda in intresserade personer (i skolålder 7 år & uppåt /som har sportlov vecka 7) med någon typ av rörelse-, syn- och/eller intellektuell/kognitiv funktionsnedsättning till sportlovsaktiviteter. Allt är gratis att vara med på.

Aktiviteterna håller vi antingen i själva eller tillsammans med våra paraidrottsföreningar och samverkansparter.

Prova paraaktiviteter utomhus på Plikta Aktivitetspark Dag: måndagen den 13 februari Tid: kl. 12-14 Plats: Plikta Aktivitetspark (lekplatsen Plikta), Slottsskogen Göteborg Klädsel: Varmare oömma kläder, stadiga skor Övrigt: Plikta Aktivitetspark bjuder på korv till alla anmälda! Samling vid Röda Plikta stugan Anmäl ert intresse att delta i aktiviteten ett mail till mig Stina senast måndagen den 6/2–23. Dagen kommer löpande bjuda på diverse olika utomhus paraanpassade prova-på-aktiviteter utifrån vädret sett (vid vinterväder blir det mer vinteranpassade aktiviteter såklart!) under tiden kl. 12-14. Respektive uppstyrd prova-på-del tar max 5 personer åt gången – så först till kvarn med er anmälan (anmälan krävs så att vi kan förbereda aktiviteterna och tillräckligt med korv).

Prova på zumba med Zumba-Emma Dag: tisdagen den 14 februari Tid: kl.10-11 (MAX 15 Pers) Plats: Pjäshallen/Övre Kaserngården 8, 41527, Göteborg  Klädsel: Mjuk kläder & inomhusskor. Anmäl ert intresse att delta på aktiviteten i ett mail till Stina senast måndagen den 6/2–23. Max 15 personer kan delta – så först till kvarn med er anmälan!

Prova på padel med Time4Padel Dag: onsdagen den 15 februari Tid: kl. 10-11 (Max 4 pers/bana à totalt 6 banor totalt sett) Plats: Östergärde Industriväg 2, 41729, Göteborg Klädsel: Mjuk kläder & inomhusskor. Anmäl ert intresse att delta på aktiviteten i ett mail till Stina senast måndagen den 6/2–23. På passet kl. 10–11 kan max 4 pers/bana à totalt 6 banor (24 stycken padelplatser totalt) delta – så först till kvarn med er anmälan!

Prova på skridskor/skridskokälkeåkning Dag: torsdagen den 16 februari Tid: kl.10-11 (MAX 15 Pers) Plats: Angered Arena, Högaffelsgatan 15, Göteborg Klädsel: Mjuka, varma kläder & skor. Medtag gärna egen hjälm och skridskor om det finns! Är ni i behov av hjälp i och ur kälkarna osv får ni ombesörja den biten själva. Anmäl ert intresse att delta på aktiviteten i ett mail till Stina senast måndagen den 6/2–23. MAX 15 pers kan delta – så först till kvarn med er anmälan!

Vid eventuella frågor/anmälan, kontakta: Stina Wikström på Västra Götalands Parasportförbund; stina.wikstrom@parasport.se eller på telefon: 031-43 22 56 eller 0760– 223076

Om evenemanget

Sista anmälningsdag:
6 Februari, 2023
Plats:
Göteborg
Datum:
13-16 Februari, 2023
Kostnad:
Gratis

Dela denna sida