Gå direkt till innehållGå direkt till sök
En orange segelbåt med orange segel ute på vattnet. Land med brygga och skog i bakgrunden. I båten sitter en deltagare och en ledare.

Seglarläger för unga med synnedsättning

Krokholmen, Marstrand, 28 Juni - 13 Juli

Var med på ett härligt sommarläger med segling! Anmälan senast 28 april.

Om evenemanget

Välkommen till sommarens läger på Krokholmen. Vi arrangerar två läger, där det första är sex dagar långt och det andra åtta. Vill man bara vara med på en del av ett läger eller vara med på bägge två så går det mycket bra. Man väljer vilket läger man vill, men det första lägret är ett bra val för familjer med yngre barn.

Mejla peter_forkman@hotmail.com senast 28/4 för att anmäla dig till lägren eller om du har frågor.

Lägertider:

Läger 1: fre 28/6 - tor 4/7

Läger 2: fre 5/7 - lör 13/7

Lägren vänder sig till barn och ungdomar med synnedsättning upp till 19 års ålder och deras familjer. Ungdomar som väljer att resa utan sin familj får komma tillsammans med en kompis eller en ledsagare. Eftersom det är synskadan vi anpassar aktiviteter för riktar sig lägret främst till de barn och ungdomar som bara behöver hjälp med ledsagning på grund av synen.

För att få delta i FSBU:s lägerverksamhet så skall man vara medlem i vår förening. Bor man utanför Västra Götalandsregionen så skall man vara stödmedlem. anette.jernberg@fsbu.org är kontaktperson om du vill bli medlem i FSBU eller har frågor om detta.

Målet är att barnen och ungdomarna ska bli självständiga och klara sig själva både på land och i segelbåten men framför allt att ha roligt med kompisar.

För dig med synnedsättning

Om evenemanget

Sista anmälningsdag:
28 April, 2024
Plats:
Krokholmen, Marstrand
Datum:
28 Juni - 13 Juli
Kostnad:
125 kr/dag

Läs mer om evenemanget

Dela denna sida