Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Inomhusmiljö, idrottshall. Två unga flickor och två killar i rullstol har alla varsitt spö. Det är glada och killarna gör high five.

Prova på casting – kast med spö

Solnahallen, Stockholm, 18 Maj, 2024

Välkommen till årets första endagsläger för dig som älskar att kasta med spö, på land, i vatten eller för att fånga en fisk. Detta är för alla personer som har en funktionsnedsättning oavsett ålder.

Om evenemanget

Alla är välkomna och särskilt du som vill bli bättre på att kasta, prova på castingsporten, möta andra som tycker om att kasta med spö eller vill hitta ditt perfekta kast.

Under lägret får du prova att kasta både fluga och haspel. Våra instruktörer som finns på plats kommer att instruera och träna dig i olika kastövningar. Du kommer att lära dig hur utrustningen fungerar och prova på att tävla mot dig själv och andra.

Ta med en kompis, syskon, förälder, eller kom själv. Vi lovar dig en toppendag full av inspiration och glädje. Vi bjuder på lunch, fika och mellanmål.

Välkommen!

Om du redan nu vill veta mer om svensk Castingsport hittar du mer information här.

Praktisk information & anmälan Datum: 18 maj kl. 10.30 till 16.00 Kostnad: Gratis Frågor & anmälan: Skicka ett mail till peter.melander@casting.rf.se Plats: Solna Hallen, Ankdammsgatan 46, 171 67 Solna Sista anmälningsdag: 10 maj 2024. Länk till anmälan. Tänk på: Om du har behov av ledsagare/ assistans så måste du ordna det själv.

Om evenemanget

Anmäl dig nu!
Plats:
Solnahallen, Stockholm
Datum:
18 Maj, 2024
Tid:
10:30–16:00
Kostnad:
Gratis

Dela denna sida