Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Montage med två bilder. Bild 1: Inomhusmiljö, idrottshall. Tjej med ögonbindel och träningskläder springer på en fotbollsplan. Bild 2: Inomhusmiljö, friidrottshall. Ung kille med cykelhjälm i sprintrullstol på en löparbana.

Idrottsläger I Umeå 8–10 december

Nolia idrottscenter, Umeå, 8-10 December, 2023

Idrottslägret Start Your Impossible Camp kommer till Umeå 8–10 december! Välj din inriktning och välj att utöva flera idrotter under helgen eller fokusera på en idrott som du vill utvecklas inom.

Se video

Om evenemanget

Den paralympiska drömmen börjar här!

Idrottslägret innehåller inspirationsföreläsning, workshop, nätverkande och massor av idrott. På lägret samlas deltagare i alla åldrar med några av Sveriges bästa ledare inom parasport. Vår ambition är att du som är helt ny hittar en idrott och att du som redan är aktiv får en boost i din utveckling.

Välj din inriktning: Inriktning rörelsenedsättning.

Inriktning synnedsättning.

Inriktning intellektuell funktionsnedsättning.

Inspirationsföreläsning fredag kväll

Conrad Hildebrand var som 16-åring en av Sveriges bästa simmare men bröt nacken och blev förlamad när han skulle testa parkour. Han visade då upp en mycket stark mental styrka och sadlade snabbt om till parasport och rullstolsrugby. Talangen visade snabbt att han skulle bli en blivande landslagsspelare och 2017 var han med och tog EM-silver. Nu har han återgått till simningen och är mitt i sin satsning, med siktet inställt på Paralympics i Paris 2024. På fredagskvällen kommer han till lägret och berättar om sin resa för alla deltagare. Missa inte detta!

Att delta på lägret är gratis. Kostnad för beställning av mat och bokning av hotell tillkommer till ett subventionerat pris, detta kan du lägga till i anmälan.

Välkommen på en oförglömlig helg!

Om evenemanget

Sista anmälningsdag:
12 November, 2023
Plats:
Nolia idrottscenter, Umeå
Datum:
8-10 December, 2023
Kostnad:
Gratis

Dela denna sida