Gå direkt till innehållGå direkt till sök
Tre personer med vattenskidor på fötterna flyter i vattnet och håller i en tredelad bom som sitter fast i en lina.
En glad kvinna åker vattenskidor och håller i en lina som är fäst i en båt.
En kvinna i en sitski dras fram över vattnet. Kvinnan har hjälm på sig.

Paravattenskidskola 2022

Stora Eksjön, Veddige, 11-12 Juni, 2022

Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet och Varbergs Vattenskidklubb välkomnar dig med funktionsnedsättning, i åldern 10 år och uppåt, som vill prova på vattenskidor eller wakeboard.

Om evenemanget

Med rätt utrustning kan alla åka vattenskidor, oavsett om du använder rullstol eller har annan rörelsenedsättning, är synskadad eller blind.

Varbergs Vattenskidklubb har sedan länge erfarehet av åkning för personer som behöver extra stöd. KLubben har utrustningen som behövs, t.ex. sitski, wakeboard, tredelad bom med mera. Klubbstuga med bastu och omklädningsrum finns.

Paravattenskidskolan startar på lördagen kl. 09.30 på Stora Eksjön i Veddige.

Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet i samarbete med Varbergs Vattenskidklubb står för kostnaden för övernattning mellan lördag och söndag samt mat under helgen. Du som deltagare betalar en avgift, inklusive medlemsavgift, på 400 kr till Varbergs Vattenskidklubb. Boendet är Hotell Fregatten i Varberg. Hör av dig om du önskar rum redan på fredagen eller har andra önskemål.

Anmälan Anmäl dig snarast möjligt, först till kvarn gäller. Hotellet vill ha besked om rummen i mitten på maj. Ange vad du behöver för rum och om du kan tänka dig att dela rum med eventuell assistent. Berätta gärna litet om dig själv, vad du har för typ av funktionsnedsättning, om du behöver specialkost och så vidare.

Anmälan skickas till Elsie Antonsson på elsie.antonsson@telia.com .

Program kommer att skickas till alla deltagare.

Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet och Varbergs Vattenskidklubb förbehåller sig rätten att avboja lägret den 22 maj vid färre än fyra deltagare.

För mer information, kontakta Elsie Antonsson på 070-600 06 35.

Välkommen!

Om evenemanget

Plats:
Stora Eksjön, Veddige
Datum:
11-12 Juni, 2022

Dela denna sida